O škole

Špeciálny pedagóg

Výchovný poradca

Školský psychológ

Zoznam vyznačovaných alergénov v jedálnom lístku

 

Zoznam alergénov, ktoré sa môžu vyskytovať v pokrmoch:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich

hybridné odrody) a výrobky z nich

2. kôrovce a výrobky z nich

3. vajcia a výrobky z nich

4. ryby a výrobky z nich

5. jadrá podzemnice olejnej (arašidy) a výrobky z nich

6. Sójové bôby a výrobky z nich

7. mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, t. j. mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis (Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera),

makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich

9. zeler a výrobky z nich

10. horčica a výrobky z nej

11. Sezamové semená a výrobky z nich

12. SO2 a siričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako SO2

13. vlčí bob (lupina) a výrobky z nich

14. mäkkýše a výrobky z nich

 

Jedáleň

ŠKD

Kontakt

  • Základná škola
  • Ul. Dr. Janského č.2
  • 965 01 Žiar nad Hronom
  • --------------------------------------
  • Telefón: +421 45 673 21 45
  • fax: +421 45 673 21 45
  • e-mail: skolazh@gmail.com
  • --------------------------------------
  • Školská jedáleň:
  • sjzsjan@gmail.com
  • +421 45 672 52 14